Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (Хек молочний, Мінтай свіжоморожений) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-22-005372-c |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (Хек молочний, Мінтай свіжоморожений)
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
212 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Свинина,яловичина,курятина) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-22-000757-b |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК021:2015: 15110000-2 М’ясо (Свинина,яловичина,курятина)
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
243 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти (Ковбаса варена 1 гатунку) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-15-006872-b |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти (Ковбаса варена 1 гатунку)
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
108 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15420000-8 Рафіновані олії та жири (Олія соняшникова рафінована) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-15-001419-c |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК 021:2015: 15420000-8 Рафіновані олії та жири (Олія соняшникова рафінована)
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
126 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (Фрукти консервовані(яблука,груші,сливи,абрикоси та інші фрукти без кісточок)) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-15-001281-c |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (Фрукти консервовані(яблука,груші,сливи,абрикоси та інші фрукти без кісточок))
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
75 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти (Сир кисломолочний 9 %, Сир сичужний твердий) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-15-001160-a |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти (Сир кисломолочний 9 %, Сир сичужний твердий)
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
335 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості (Крупа рисова, гречана, пшоно, ячна, пшенична, перлова, горох) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-14-002410-a |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості (Крупа рисова, гречана, пшоно, ячна, пшенична, перлова, горох)
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
120 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15240000-2 Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви (Сардина в олії, Бички в томатному соусі) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-14-010797-b |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК 021:2015: 15240000-2 Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви (Сардина в олії, Бички в томатному соусі)
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
267 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15510000-6 Молоко та вершки (Молоко 3,2%) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-14-002011-a |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК021:2015: 15510000-6 Молоко та вершки (Молоко 3,2%)
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
280 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1 |
Назва предмета закупівлі |
ДК 021:2015: 15550000-8 Молочні продукти різні (Кефір 3,2%, Сметана 15 %) |
2 |
Вид процедури |
Відкриті торги |
3 |
Ідентифікатор закупівлі |
UA-2021-06-14-001786-a |
4 |
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі наведена в Додатку 2 тендерної документації на закупівлю.
ДК021:2015: 15550000-8 Молочні продукти різні (Кефір 3,2%, Сметана 15 %)
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства |
5 |
Обґрунтування розміру бюджетного призначення |
Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік. |
6 |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
220 000,00 грн з ПДВ. |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України затверджена примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі від 18.02.2020 № 275, якою передбачені методи визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: 1) здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо; 2) отримання комерційних (цінових) пропозицій від виробників, офіційних представників (дилерів), постачальників; 3) у разі обмеження конкуренції на ринку певних товарів та враховуючи їх специфіку при розрахунку використовуються ціни попередніх закупівель аналогічного товару та/або минулих періодів (з урахуванням індексу інфляції, зміни курсів іноземних валют). Відповідно до вказаної методики, при визначені очікуваної вартості предмету закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме проведений моніторинг цін, шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо. |