Галерея












ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(закупівля UA-2021-12-23-016052-c)

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Кефір 3,2%, Сметана 15% (за кодом ДК 21:2015: 15550000-8 Молочні продукти різні)

Вид процедури: Відкриті торги

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2021-12-23-016052-c

Очікувана вартість: 460 000.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Кефір 3,2%, Сметана 15% для  належного харчування мешканців  2022 році.

п/п

 

Найменування

товару

Одиниця виміру

Кількість

 

Вимоги до предмету закупівлі :

 

 

 

 

 

 

 

1.

Кефір 3,2%

кг

12 000

Зовнішній вигляд та консистенція -  Однорідна, в'язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски.

Смак і запах -  Чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів.

Колір -  Молочно-білий, рівномірний за всією масою.

Споживча тара -  плівка

Вага (об’єм) упаковки, г -  Від 100г до 1500г

 

 

 

2.

 Сметана 15%

кг

1 080

Зовнішній вигляд та консистенція -  Однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа. Дозволено: недостатньо густа, наявність поодиноких пухирців повітря.

Смак і запах -  Чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів.

Колір -  Білий з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою.

           Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Учасник у складі пропозиції надає наступні документи, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чинним законодавством (товарно-транспортна накладна на кожну партію  товару,  документ про лабораторний контроль якості).

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування(кефір 3,2%,сметана 15%) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.