ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
(закупівля UA-2021-12-23-016052-c)
Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат
Код за ЄДРПОУ: 03189191
Найменування предмета закупівлі : Кефір 3,2%, Сметана 15% (за кодом ДК 21:2015: 15550000-8 Молочні продукти різні)
Вид процедури: Відкриті торги
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-23-016052-c
Очікувана вартість: 460 000.00 грн
Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:
Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Кефір 3,2%, Сметана 15% для належного харчування мешканців 2022 році.
№ п/п
|
Найменування товару |
Одиниця виміру |
Кількість
|
Вимоги до предмету закупівлі : |
1. |
Кефір 3,2% |
кг |
12 000 |
Зовнішній вигляд та консистенція - Однорідна, в'язка, з порушеним або непорушеним згустком (залежно від технології виробництва). Дозволено: газоутворення, яке спричинено нормальною життєдіяльністю мікрофлори кефірної закваски. Смак і запах - Чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір - Молочно-білий, рівномірний за всією масою. Споживча тара - плівка Вага (об’єм) упаковки, г - Від 100г до 1500г |
2. |
Сметана 15% |
кг |
1 080 |
Зовнішній вигляд та консистенція - Однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа. Дозволено: недостатньо густа, наявність поодиноких пухирців повітря. Смак і запах - Чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір - Білий з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. |
Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
Учасник у складі пропозиції надає наступні документи, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чинним законодавством (товарно-транспортна накладна на кожну партію товару, документ про лабораторний контроль якості).
Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування(кефір 3,2%,сметана 15%) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.