ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
(закупівля UA-2021-04-07-010470-а)
Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат
Код за ЄДРПОУ: 03189191
Найменування предмета закупівлі : Риба свіжеморожена Мінтай (філе) (за кодом ДК 21:2015: 15220000-6 Риба,Рибне філе та інше м’ясо риби морожені)
Вид процедури: Відкриті торги
Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-04-07-010470-а
Очікувана вартість: 50 000.00 грн
Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:
Забезпечення потреб Замовника у закупівлі риба свіжеморожена Мінтай для належного харчування мешканців 2021році.
№ п/п |
Найменування
|
Одиниця виміру |
Кількість
|
Характеристика товару та маркування |
1. |
Риба свіжеморожена «Мінтай» (філе) |
кг |
600 |
Риба свіжоморожена. Вид риби: Мінтай (філе) Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки: філе повинно бути цілим, чистим, природнього забарвлення, без механічних ушкоджень, без згустків чи слідів крові . Консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду. Розбирання риби: має бути правильним, чисте м'ясо двох поздовжніх половин риби. Голова, хребет, плечеві та великі реброві кістки, шкіра, плавці, нутрощі і чорна плівка повинні бути видаленні. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Температура в блоках мороженого філе повинна бути не вище -6ºс. Фасування філе риби : блоки. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення,терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання. |
Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування(риба мінтай(філе)) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.