Галерея












ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(закупівля UA-2021-04-07-010470-а)

 

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : Риба свіжеморожена Мінтай (філе) (за кодом ДК 21:2015: 15220000-6 Риба,Рибне філе та інше м’ясо риби морожені)

Вид процедури: Відкриті торги

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2021-04-07-010470-а

Очікувана вартість: 50 000.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі риба свіжеморожена Мінтай для  належного харчування мешканців  2021році.

№ п/п

Найменування

 

Одиниця виміру

Кількість

 

Характеристика товару та маркування

 

 

 

 

 

 

1.

Риба свіжеморожена «Мінтай» (філе)

кг

600

Риба свіжоморожена.

Вид риби: Мінтай (філе)

Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки: філе повинно бути цілим, чистим, природнього забарвлення, без механічних ушкоджень, без згустків чи слідів крові . Консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду.

 Розбирання риби: має бути правильним, чисте м'ясо двох поздовжніх половин риби. Голова, хребет, плечеві та великі реброві кістки, шкіра, плавці, нутрощі і чорна плівка повинні бути видаленні.

Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Температура в блоках мороженого філе повинна бути не вище -6ºс.

Фасування філе риби : блоки.

Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення,терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 80% від загального терміну зберігання.

Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування(риба мінтай(філе)) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.