Галерея












Ліщинівський ПНБІ
День українського сала відзначали в Ліщинівському будинку-інтернаті



 

      З 2015 року українці започаткували відзначати День українського сала. Щорічно 27 серпня присвячується  національному продукту - салу. Мета такого свята - привернути увагу до традиційної української кухні та продуктів, зокрема до сала, яке є одним з символів української кухні.

     Полюбляють сало і мешканці будинку-інтернату, тому з задоволенням вирішили доєднатися до традицій української кухні.

    Крім культурної просвітницької програми з піснями, пам’ятниками та оповідями про сало, мешканцям були запропоновані гастрономічні витвори із сала. Це - сало-шпик, прикопчене сало та нарізка звичайна. Учасники заходу смакували бутербродами з салом, розгадували  ребуси та віртуально подорожували по ресторану-музею сала, що знаходиться у Львові.

   

 

   

 



Автор: організатор культурно - дозвіллєвої діяльності Ольга КАСЯН
Поділитися: