Ватрушки для наших мешканців |
Ароматні і апетитні ватрушки - традиційне українське блюдо. За смаковими якостями вони з легкістю складуть конкуренцію елітним круасанам або витонченому тіраміссу.
Приготувати ватрушки досить просто. Продукти, напевно ,у вас знайдуться на кухні. А загальний час приготування складе трохи більше години, причому це разом з замішуванням тіста.
Як тільки тісто стане підходити і збільшуватися в об’ємі, необхідно його обминати, після чого знову поставити піходити. В середньому для того, щоб тісто стало необхідної консистенції, потрібно близько години.
Пахне медом і ваніллю, Диха тісто на столі, То підійметься кадріллю, То опиниться на дні!
Так готується тісто для приготування ватрушок в Ліщинівському будинку-інтернаті..
Окремо готується творожна маса для начинки. Треба сказати, що меню в будинку-інтернаті постійно поповнюється, змінюється, щоб мешканці відчували себе, як вдома. За цим слідкують сестра з дієтичного харчування Чижевська Ольга Олегівна та шеф-повар Близнюк Віра Сергіївна. А всі разом працівники кухні творять такі прекрасні та смачні шедеври, які Ви побачите на світлинах, що відтворюють процес виготовлення смаколиків.
Автор: Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності Войткевич О.О.
|