Галерея












Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне використання державних коштів»

(закупівля UA-2022-11-25-015454-a)

Замовник : Ліщинівський психоневрологічний будинок-інтернат

Код за ЄДРПОУ: 03189191

Найменування предмета закупівлі : (Крупа рисова, гречана, пшоно, ячна, пшенична (за кодом ДК 021:2015-15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості)

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2022-11-25-015454-a

Очікувана вартість: 55 000.00 грн

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі:

Забезпечення потреб Замовника у закупівлі Крупа рисова, гречана, пшоно, ячна, пшенична для  належного харчування мешканців  у 2022році.

№ п/п

Найменування предмету закупівлі

Одиниці

виміру

Кількість

Технічні характеристики

1.

 

 

 

 

 

Рисова крупа

кг

400

Рис довгий або круглий. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису, не заражене шкідниками.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці

Фасування: мішки  25 або 50 кг.

2.

 

 

 

 

Гречана крупа

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

400

Крупа гречана повинна мати коричневий колір,притаманний крупі. Цільне ядро, без стороннього запаху, суха, вологість не повинна перевищувати норми, не заражене шкідниками.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Фасування : мішки 25 або 50 кг.

3.

Пшоно

кг

200

Пшоно шліфоване, без затхлості, плісняви, та інших сторонніх запахів, не заражене шкідниками.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Фасування : мішки 25 або 50 кг.

4.

 

 

 

 

Ячна крупа

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

200

Крупа ячна повинна мати колір та смак відповідно крупі ячній,без стороннього смаку та запаху, не заражене шкідниками .

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці

Фасування : мішки 25 або 50 кг

5.

 

 

 

 

Пшенична крупа

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

400

Крупа пшенична повинна мати колір та смак  відповідно крупі пшеничній  без стороннього запаху, не заражене шкідниками.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці

Фасування : мішки 25 або 50 кг

 

Вимоги до предмету закупівлі:

Учасник при постачанні товару, що є предметом даної закупівлі, повинен дотримуватись норм Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Учасник у складі пропозиції надає наступні документи, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чинним законодавством (товарно-транспортна накладна на кожну партію  товару,  документ про лабораторний контроль якості).

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Кошти місцевого бюджету. Відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля проводиться відповідно до річного плану на потребу 2022 року. Взяття бюджетних зобов’язань за договором буде здійснюватися в межах бюджетних асигнувань, затверджених кошторисом на 2022 рік по установі.

 Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: При визначені очікуваної вартості застосовувався метод моніторингу(порівняння) ринкових цін на продукти харчування (Крупа рисова, гречана, пшоно, ячна, пшенична) з використанням загальнодоступної відкритої інформації про ціни на продукти харчування, в тому числі даних офіційних статистичних видань, електронних каталогів спеціалізованих торгівельних майданчиків, системи закупівель «Prozorro»(як на момент складання бюджетних запитів так і на момент оголошення процедури), а також застосовувався метод моніторингу попереднього аналогічного договору.